WHITE PEACEYLE BITEN FRANSA-PRUSYA SAVAŞI (sonrasında ülke çöktü, tüm etkiler gitti)
Prusya-Rusya ittifakı Fransa'ya Alman devletlerini bırakması için savaş ilan etti. Bir baktık Fransa-İspanya-İngiltere bize meydan okurcasına savaşa girdi. Savaş tam güzel gidiyor derken, İngiltere tüm ordularımın içine etti. Ve henüz savaşın başında ordusuz kaldım.(70k Sweden'e kaçırdım)
Tüm topraklarım İspanya-Fransa-İngiltere tarafından işgal edildi. Rusyaya kadar ilerlediler. Rusya müttefikleri ormana çekmeye başardı ve ormanda büyük bir muharebe oldu. 70k'lık Prusya ordusununda gelmesi harika olmuştu. Bu muharebeyle savaş Prusya-Rusya tarafına döndü(Stalingard gibi). Bu muharebeden sonra önce İngiltere, sonra İspanya savaştan White Peaceyle ayrıldı.
Ve hızlıca Rus orduları Prusya'yı işgalden temizlediler. Prusya toparlanmış tekrar asker üretmeye başlamıştı. Ruslar Fransanın içine kadar girdi. Bu sırada bende Danimarka'dan Schweslig bölgesini aldım.
Burada Fransızları paket ederken.
-Sonuç olarak bir kaç adet hedef ekledim:
-Holstein, Prusya etkisine girecek
-Saxony, Prusya etkisine girecek.
-Humilite Fransa
-Alsas-Loren (Elsaß) Prusya topraklarına katılacak.
-Artık küçük Almanlar tekrar babalarına dönüyordu. Savaşın bitmesine çok az kaldı. Danimarka'dan topragımı aldım.
-Mecklenburga ayrı savaş etkime açıp alacağım(Nedense hedef eklenmiyor)
-Avusturyaya savaş açıp etkime alacağım.
Sonuç; Yaşasın Großdeutschland.