Paradox Interactive Türkiye

Paradox Development Studio => Crusader Kings II => Konuyu başlatan: Stalker - 16 Ekim 2017, 18:53:46

Başlık: Göçebe ile oynuyorum kabileye geçme seçeneği var mantıklımıdır?
Gönderen: Stalker - 16 Ekim 2017, 18:53:46
yanlışlıkla bir seçeneğe tıklayıp kabile olduk sonra kaydı geri aldım da ben daha çok çok fazla genişleyince bunu yapmayı planlıyorum yinede yapmak mantıklı olurmu göçebedeki seçeneklerin hepsi kabilede yok örn horse lords at
Başlık: Ynt: Göçebe ile oynuyorum kabileye geçme seçeneği var mantıklımıdır?
Gönderen: MaxerPlayer - 26 Ocak 2018, 23:48:19
pek sanmıyorum iyi olacağını,tribalden nefret ederim.
ıqta ya veya feudal e geçmenini yolunu bulmalsıın.
Başlık: Ynt: Göçebe ile oynuyorum kabileye geçme seçeneği var mantıklımıdır?
Gönderen: Agnostik - 27 Ocak 2018, 00:14:29
Değmez. Göçebe kalman daha iyi olur. Nüfus kasıp Feudal de olabilirsin.