Paradox Interactive Türkiye

Paradox Development Studio => Crusader Kings II => Crusader Kings II - Modlar => Konuyu başlatan: blackhawk - 15 Eylül 2014, 02:15:33

Başlık: [MOD] CK2ToEU3 1.01
Gönderen: blackhawk - 15 Eylül 2014, 02:15:33
Uzun zamandır beklediğim mod nihayet tam sürüme erişmiş. Artık CK2'deki hanedanınızı EU3'e, buradaki imparatorluğunuzu da EU3'ten Victoria 2'e aktararak muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz. Paradox serüveni başlasın... :smitten:

Buradan indirebilirsiniz:

http://sourceforge.net/projects/ck2toeu3/

REQUIREMENTS
----
CK2 version 1.02 or later
EU3:DW version 5.1 or later

Kurulum:

(aç/kapa)

Ben denediğim kadarıyla baya bir şeyi halletmişler görünüyor. Tabii yine de eksikler yok değil ancak giderilecektir. Beta sürümünden çok çok daha iyi. Kayıtları çevirme de sorun yaşayan olursa konu altından yardımcı olmaya çalışırım. :)
Başlık: Ynt: [MOD] CK2ToEU3 1.01
Gönderen: alpofb123 - 07 Ekim 2014, 19:46:07
BUnu birisi çevirebilir mi şu 2. kısmı bir çeviremedim gitti.
Başlık: Ynt: [MOD] CK2ToEU3 1.01
Gönderen: BÜYÜKTÜRK - 10 Ekim 2014, 19:34:37
ya bende Error: Could not open input.ck2 diye bi hata veriyor sebebi nedir sizce  :wall: ???
Başlık: Ynt: [MOD] CK2ToEU3 1.01
Gönderen: blackhawk - 11 Ekim 2014, 14:59:32
BUnu birisi çevirebilir mi şu 2. kısmı bir çeviremedim gitti.

Hangi kısmı, kurulum mu?

ya bende Error: Could not open input.ck2 diye bi hata veriyor sebebi nedir sizce  :wall: ???

input.ck2 dosyasını CK2ToEU3'ün üstüne sürükleyip mi bıraktınız? Diğer aşamalar tamam mı?
Başlık: Ynt: [MOD] CK2ToEU3 1.01
Gönderen: alpofb123 - 11 Ekim 2014, 23:38:10
Aynen kurulum bölümünün 2. kısmını çeviremedim.
Başlık: Ynt: [MOD] CK2ToEU3 1.01
Gönderen: TuCoT - 12 Ekim 2014, 00:03:36
Alıntı
2) Open the file "configuration.txt".  In the file there is a line that reads
   CK2directory = "D:\Paradox Interactive\Crusader Kings II"
   Modify it so that it points to YOUR copy of Crusader Kings 2.
   If using Steam, this is likely "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Crusader Kings II\"
   Otherwise it is likely "C:\Program Files\Paradox Interactive\Crusader Kings II\"

2) "configuration.txt" dosyasını açın. Bu dosyada CK2 dizinini okuyan bir satır var = "D:\Paradox Interactive\Crusader Kings II"
Bunu KENDİ Crusader Kings 2 kurulumunuzun dizinini belirtecek şekilde düzenleyin.
Eğer Steam kullanıyorsanız şöyle olacak: "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Crusader Kings II\"
Aksi durumda "C:\Program Files\Paradox Interactive\Crusader Kings II\" olarak değiştirin
Başlık: Ynt: [MOD] CK2ToEU3 1.01
Gönderen: BÜYÜKTÜRK - 16 Ekim 2014, 19:44:32
bende input.ck2 diye bir dosya yoktu bende internetten indirip attım ama converter çalışmayı durduruyor yüklemiyor :wall:
Başlık: Ynt: [MOD] CK2ToEU3 1.01
Gönderen: blackhawk - 18 Ekim 2014, 03:48:23
Aynen kurulum bölümünün 2. kısmını çeviremedim.

TuCoT sağolsun açıklamış. :) Yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız.

bende input.ck2 diye bir dosya yoktu bende internetten indirip attım ama converter çalışmayı durduruyor yüklemiyor :wall:

Çevirmek istediğiniz kendi save dosyasınızın adını input olarak değiştiyorsunuz. .ck2 uzantısı o olduğu gibi kalsın. Sonra bu dosyayı sürükleyip Converter'a bırakın. Hata veriyorsa configuration bölümünde bir hata yapmış olabilirsiniz, onu da tekrar gözden geçirin.

CK2directory = "D:\Paradox Interactive\Crusader Kings II"
EU3directory = "D:\Paradox Interactive\Europa Universalis III"

Buradaki yolları kendi bilgisayarınıza göre değiştirin. Benimki mesela Program Files (x86) içinde ve bu şekilde bırakırsam kabul etmiyor.