Uzun bir aradan sonra hoi 4 e yeniden başladım. 1) Bu generallerdeki promote şeysi ne oluyor? Etkileri neler?
Edit: 2) Bir de şu ordu hiyerarşisi nasıl ayarlanıyor? Önemli bir şey mi? Cevap verirseniz sevinirim.
Edit 2: Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bir de şunu cevaplarsanız iyi olur. 3) Almanya ile oynuyorum. Şu decisionslardaki mefo bills ne oluyor? Onu bir süre yapmadım. Sonra tüm sivil fabrikalarım consumer goods'a gitti. Bunu nasıl düzelteceğim?
3) Mefo Bills seçeneğini aktif edersen borcu her seferinde 20 politik güç olan maliyete +15 politik güç ekleyerek 6 aylığına erteliyor. (Erteledikçe +25 inşa bonusundan faydalanabilirsin.)
Anchluss, Fate of Czechoslovakia ve Fate of Yugoslavia mefo bills'in politik güç maliyetini -15 düşürüyor.
Bormann'ı alarak politik güçten birazcık tasarruf ederek en çok altyapı olan yerlere (Burada Reichsautobahn focusunu erkenden yaparsan büyük yararı olur.) sivil fabrika, sonra altyapısı az olan yerlere doğru askeri fabrika yaparaktan bir süre ertele. Çekoslovakya'yı ihlak ettiğinde de ertelemeyi bırak ve 60 günlüğüne %20 consumer goods'a vursun. Sonra zaten her şey normale dönüyor.
En iyi strateji bu sanırım.