Arkadaşlar forumda daha önce de bahsetmiştim ama yine söylemem gerekiyor sanırım çünkü kaç dlc geçti hala düzeltmediler ve 1.24 fixlerinde de bunu göremedim, bu yapımcılara ana foruma falan ulaştırma imkanı olan ulaştırsın.
Osmanlı ile oynarken "heir'ın isyan hazırlığında olduğu iddiası" event'ı geliyor. 3 seçenek veriyor, heir'a suikastçi gönderme gibi seçenekler var. Bir seçenekte bu iddialara inanmadığımızı seçiyoruz. Ben bu seçeneği seçtiğimde bir süre sonra heir isyan ediyor veya iddialar asılsız çıkıyor. Buraya kadar her şey normal ama saçmalık burada başlıyor. Eğer heir isyan ederse, yeni isyan eden heir bir başkası oluyor. Bu seçenek önüme geldiğindeki an mevcut olan heir isyan etmiyor bir başkası çıkıyor isyancı olarak.
Bazen heir'ın güçleri sultan'dan daha iyiyken bilerek bu seçeneği seçiyorum ki heir isyan etsin ben de o isyanı bastırmayayım tahta geçsin. Ama ne hikmetse bir yerlerden 2. bir heir çıkıyor ve isyan eden o oluyor. Çok sinir bozucu bir durum ve hala düzeltilmiyor.
Edit: tesadüfün bu kadarı, şimdi bahsettiğim event geldi ve heir'ımın güçleri sultan'dan daha iyi

Event'ın fotoğrafı ve event'a göre isyan hazırlığında olan heir Yavuz:
Üstteki seçenek Yavuz'a suikastçi gönderiyor, ortadaki seçenek Yavuz'u savunmasını yapmak için yanımıza çağırtıyor, alttaki seçenek ise iddiaları ortaya atan valide sultanı öldürüyor. Alttaki iki seçenekte Yavuz ordusunu kurabilir uyarısı var. Ortadaki seçeneği seçeceğim, isyan çıkarsa onun da fotoğrafını atarım.
Edit:
Evet yine aynısı oldu ve Yavuz değil, bir başka heir isyan etti... Yavuz buhar olup uçtu.
İsyan eden heir "Yavuz I". Zaten isyan etmiş olanın başkası olduğunu güçlerinden de görebilirsiniz, event geldiğindeki heir 5-2-6 gücündeydi, event sonrası isyan eden heir ise 1-3-6.