Dlcsiydi püsürüydü 150 tl civarı para harcadım şu oyuna, ki bir oyuna en fazla 40 lira vermiştim şimdiye kadar, helali hoş olsun üç aya yakındır başka oyun oynamıyorum, yaklaşık 400 saat oldu vs. ve eğer bir gün bu oyunu komple silip bir daha yüzüne bakmayacaksam bu tamamen isyan mekaniği yüzünden olacak. Yani şu an o kadar sinirliyim ki elim ayağım titriyor. Granada ile süper bir başlangıç yapıp Fransayla ittifak olmuşuz, İspanya ve Portekize pat küt dalmışız, ilk savaşta İspanyadan 3 toprak almışım. Ya bu anasını sattığımın isyanı çıkmak zorunda mı arkadaş? Yani kimden toprak alırsanız alın, tek bir toprak dahi alsanız o isyan ÇI-KA-CAK! kaçarı yok. Lan zaten 10 k manpower vardı hepi topu o da savaşta sıfırlandı, elde var 9 birim asker, kendilerini bile yenileyemiyorlar, her ay 100 manpower geliyor şaka gibi, oyun zaten zor, Granada deseniz en zor devletlerden biri, ben bölgeyi almışım, otonomi basmışım, -2 unrest elemanı var, core da yapmışım, stability deseniz artıda, ne var isyan çıkmasa? Hayır madem çıkıyor, 16k nedir arkadaş. Allah aşkına 16k adamı ben 9 birim askerle nasıl yeneyim? İspanyol adam tabi ayaklanır kültür ve din farkı var deseniz, Afrikaya atlıyorsun gene aynı, aya çıksan orada bile ayaklanan birileri bulunur bu oyunda. Yani -3 stability olur, savaş epey uzun sürer toprakların telef olur vs. halk ayaklanır. Ha o durumda bile gene efendi gibi ayaklanır, tek şehir aldığın yerden 30k insan ayaklanmaz. Hadi Granada neyse, Osmanlıyla oynuyorsun bir bölgede fiks 5 yılda bir isyan çıkar mı? Nüfus kalmadı nüfus, 5 senede nasıl büyüyor bu bebeler de isyan ediyor. Normal zorlukta ironman dışında oynamadım şimdiye kadar, sırf isyanlar yüzünden en kolaya alacağım oyunu onu da gururuma yediremiyorum.