Paradox Interactive Türkiye

Yaşama dair => Diğer Oyunlar => Konuyu başlatan: Maglor - 26 Ağustos 2016, 15:31:20

Başlık: Superpower 2 Askeri
Gönderen: Maglor - 26 Ağustos 2016, 15:31:20
Arkadaşlar öncelikle iyi günler.
Superpower 2'de asker üretiyorum fakat onları hiçbir şekilde bir bölgeye yönlendiremiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Piyade taşıyıcı araç mı yapmam lazım bunun için? Eğer öyle ise başka bir sorun oluyor, Tanklar hareket etmiyor.  :wall:
Başlık: Ynt: Superpower 2 Askeri
Gönderen: Noman Man - 26 Ağustos 2016, 17:10:06
Hangi ülke neresi ?
Başlık: Ynt: Superpower 2 Askeri
Gönderen: Paytak - 26 Ağustos 2016, 19:17:33
Toprak sınırının olması lazım.Piyade kısmından atıyorsun fakat direk başkente atma arada bug oluşabiliyor.
Tıklayıp çekerek bir bölgeye yönlendir piyade taşıyıcıya gerek yok fakat daha güçlü olması için piyade taşıyıcı üretebilirsin.
Birde atıyorum Moğolistan ile türkiye'ye gireceksin çat diye giremezsin.Rusya ile geçiş antlaşman falan olması lazım.Deniz'e kıyın var ise Önce karşı rakibin(Varsa) donanmasını yemen lazım oraya asker yollayabilmen için.